Wij zijn er voor iedereen

Marieke van de Waal

Marieke van de Waal

“Voor de familie van de overledene staat de wereld even stil. Het is bijzonder dat ik in die periode de familie mag ondersteunen en begeleiden naar het definitieve afscheid”.

‘Iedere uitvaart uniek’

Een uitvaart regelen is maatwerk. Uw wensen staan centraal. Wij zijn er diep van doordrongen dat geen mens gelijk is en dat een uitvaart daarom een unieke gebeurtenis is. Net zo uniek als u. Begraven of cremeren, koffie of champagne, sprekers, muziek of stilte. Alles is mogelijk zolang het maar bij u past.

Een uitvaart is namelijk maatwerk, uw wensen staan centraal.

Uw wensen staan centraal

Uitvaartzorg van de Waal luistert naar al uw wensen en voert deze nauwkeurig uit. Daarbij krijgt u alle zorg en aandacht die nodig is. In de periode na de uitvaart kunnen nabestaanden bij Uitvaartzorg van de Waal terecht. Persoonlijke aandacht, rust en integriteit zijn de sleutelwoorden. Bewust afscheid nemen is de basis voor onze manier van werken.

Uitvaartzorg van de Waal

Mensen inspireren zit in ons bloed. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een onbewerkte kist, die u samen met de kinderen zelf kunt beschilderen. Of u kiest voor live muziek in plaats van een cd. Vanzelfsprekend verzorgt Uitvaartzorg van de Waal uitvaarten voor iedereen. Traditioneel, kerkelijk of geheel in eigen stijl met persoonlijke rituelen. Goed afscheid nemen betekent een begin maken met de verwerking van het verlies. De dagen voor de uitvaart en de dag zelf bieden daartoe gelegenheid. Een goed afscheid kan troost bieden. Uitvaartzorg van de Waal zorgt voor een afscheid dat past bij de overledene en een dierbare herinnering vormt voor familie en vrienden.

De kracht van Uitvaartzorg van de Waal

Uitvaartzorg van de Waal combineert de kwaliteit en professionaliteit met betrokkenheid en persoonlijke aandacht.

Wij zijn er voor iedereen!

Ook als u elders verzekerd bent.

Social media